Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

З метою підвищення рівня професійної майстерності студентів спеціальності «Виробництва харчової продукції», зростання престижу фахівців ресторанного господарства у технікумі 24 травня пройшов щорічний конкурс «Кращий за професією». Конкурс пов’язаний із підведенням підсумків навчальної практики та пройшов у формі кастингу на посаду помічника  шеф-кухаря для  підприємств харчування.

Відбір персоналу на сьогоднішній день є важливим процесом для любого проекту тому до журі конкурсу запросили  керівників баз практики кращих підприємств міста. Головою журі був обраний колишній випускник технікуму, незмінний ведучий авторської телепрограми «Кулінарія від Андрія» на місцевому телеканалі «Рось», провідний технолог ресторану «Італійський дворик» Крижанівський Андрій, членами журі – керівники баз практики ТОВ «ТОРГОСНОВА», мережі  супермаркетів «Делікат».

Під час проведення  фахового конкурсу, який проходив в атмосфері творчого, емоційного підйому, студенти продемонстрували свої знання із навчальних дисциплін: «Технологія  виробництва  кулінарної  продукції», «Охорона праці», «Санітарія та гігієна» , «Устаткування закладів ресторанного господарства» , «Іноземна мова за професійним спрямуванням».

Кожна з груп підготувала команду під назвою та власним девізом що чітко відображало групу та її цілі. Команда «Пекельні кухарі» від групи ВХП-13 працювали під девізом «Дістав ніж – завзято ріж», суперники – команда «Форсаж» від групи ВХП-14 вибрали своїм девізом «Вміння , швидкість – це для нас, називаємось – форсаж».  Конкурсні завдання були підібрані по програмі навчальної практики та вдало поєднані із виробничою діяльністю.

За результатами оцінювання  конкурсних завдань переможцем стала команда групи ВХП-14 «Форсаж». Голова журі – Андрій Крижанівський вручив лист-подяку технікуму за підготовку висококваліфікованих спеціалістів для сфери ресторанного господарства та грамоту команді — переможцю. Побажав невичерпної енергії, наснаги, творчих здобутків, удосконалення своєї майстерності.