Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

Deprecated: ltrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /virt/homes/ccts/htdocs/wp-includes/wp-db.php on line 3030

18 листопада 2016 року на ІІ Всеукраїнському етнофестивалі кулінарного містецтва з ентузіазмом відстоювала честь Черкаського комерційного технікуму і гідно його представляла команда студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» під назвою – «Черкаські характерники».

Етнофестиваль кулінарного мистецтва проводився з метою підвищення рівня фахової майстерності та професійно-практичної підготовки студентів, відродження давніх традицій української кухні, розвиток кулінарного мистецтва, сприяння творчому та інтелектуальному становленню молоді, вихованню патріотизму. Етнофестиваль проводився на базі Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки в м. Луцьку.

До складу нашої команди входили студенти групи ВХП-13 Коберник Максим, Маслош Михайло, Прядко Дмитро, та ВХП-12 Сторож Яна, які під керівництвом голови циклової комісії спеціальних технологічних дисциплін Хлиніної Наталії Григорівни та майстра виробничого навчання Дорофей Ольги Василівни  на високому рівні продемонстрували знання, вміння та професійні навички і таланти у кулінарній справі, яка є невід’ємною частиною нашого життя.

Команди-учасниці Етнофестивалю показали свою майстерність у сервіруванні столу на козацьку тематику, приготуванні козацьких страв: кулешу, закусок із сала, тощо.

Наша команда стала переможцем у номінації «Найсмачніший куліш» та отримала незабутні враження про конкурс! Вітаємо команду! Так тримати! Бажаємо учасникам успіхів у майбутній професійній діяльності!